Kryssa Mathias #13 till riksdagen

Med mindre än tre veckor kvar till valet funderar jag lite på hur valrörelsen går på nätet? Jag måste erkänna, trots att jag inte är äldre än 35 år hänger jag inte riktigt med i svängarna. Jag använder förvisso Facebook och Twitter, så det är inte så att jag sitter i en stuga i skogen, utan TV, och täljer träskor. Men jag är inte riktigt med i matchen, tycker jag själv. Därför får nog någan annan utvärdera hur min kampanj går på nätet, efter valet.

Afgansk soldat räknar pengar

Som ekonom tycker jag om att kunna räkna, d.v.s. sätta upp kvantitativa mål. Det är ofta, men inte alltid, ett bra sätt att bedöma om något är lyckat. För att försöka undersöka hur lyckad min sida på Facebook (www.facebook.com/tegnerfortyreso) är, har jag satt upp ett mål om 500 likes. Så om du tycker att vi behöver en socialdemokratisk riksdagsledamot från Tyresö, gilla min sida på Facebook och Kryssa Mathias #13, på socialdemokraternas lista i Stockholms Län.

Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: